Könyvtárról

Új eszközeink, melyek a TIOP pályázat támogatásával kerültek beszerzésre

Nagyításhoz vidd az egeret a kép fölé


Használatban az új számítógépekGyermekek is birtokukba vették az új számítógépetKölcsönző pultnál kérhető el a nagyítógépA/3-as méretű szkenner a helyismereti anyagunk digitalizálást könnyítiSokszorosításban a segít az A/4-es nyomtató és fénymásolóSokszorosításban a segít az A/4-es szkennerSokszorosításban a segít az A/4-es fénymásoló és nyomtató


Európai uniós pályázataink

Bács-Kiskun Megyei Könyvtárak Információs Rendszere


A kulturális nevelés új típusú együttműködési formái Lajosmizsén és mikro-térségében 2010-2011


BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖNYVTÁRAK INFORMÁCIÓS RENDSZERE

A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése, Tudásdepó-Expressz TIOP 1.2.3.08/01 kódszámú, az Európai Regionális Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával megvalósuló pályázat.

A kulturális nevelés új típusú együttműködési formái Lajosmizsén és mikro-térségében 2010-2011

A Társadalmi Megújulás Operatív Program "Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása" (TÁMOP-3.2.11/10/1) címmel 2010. január 29-én pályázatot írt ki kulturális intézmények, alapfokú művészetoktatási intézmények, és kulturális tevékenységet folytató non-profit szervezetek számára. A pályázat célja a kulturális intézmények formális oktatásba történő bekapcsolása, szerepének erősítése, tevékenységi körének "iskolabarát" elvű kibővítése, továbbá a szabadidős nevelésnek és oktatásnak a támogatása volt.
A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósulnak meg.
Lajosmizse Város Művelődési Háza és Könyvtára 26 275 454 Ft-ot nyert "A kulturális nevelés új típusú együttműködési formái Lajosmizsén és mikro-térségében 2010-2011" címmel benyújtott pályázatával.
A pályázat feltétele volt minimum 5 nevelő/oktató intézménnyel kötött együttműködési megállapodás. Az intézményekkel a 2010/2011-es tanév két félévében összesen 58 foglalkoztatási formában (18 heti szakkör, 18 havi szakkör, 8 témanap (24 alkalom), 6 témahét (tábor), 8 verseny) tervezünk intenzívebb kapcsolatot kialakítani a közoktatásban résztvevő tanulók és óvodások óvodai nevelésének, oktatásának, továbbá a szabadidő hasznos eltöltésének támogatására.
A pályázat keretében nyújtott valamennyi programon a részvétel INGYENES!

A Fekete István Általános Iskola tanulói számára szervezett programok:

A Fekete István Általános Iskola Kollégiumi tanulói számára szervezett programok:

Fekete István Általános Iskola Felsőlajosi Tagintézményének tanulói számára:

A Lajosmizsei Napközi Otthonos Óvoda csoportjai számára szervezett foglakozások:

A Lajosmizsei Napközi Otthonos Óvoda Felsőlajosi Tagintézményének csoportjai számára szervezett foglakozások:

webmester:

Az oldal Mozilla Firefox v. 2.0.0.11-re optimalizálva. Ajánlott felbontás: 1024*768